OFFERTFÖRFRÅGAN

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

På La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort erbjuds två spännande och utmanande 18-hålsbanor. Dessa banor ligger på var sin sida om det trevliga klubbhuset och träningsområden och heter Links Course och Heathland. För det första blev Links Course utnämnd till den 20:e bästa Linksbanan i Sydeuropa är anläggningens vassaste kort och kanske främst för den fantastiska utsikten över medelhavet och Gibraltarklippan. Sedan om den skall gå under epitetet Links är en annan fråga? Frågar du oss skulle vi mer vilja benämna golfbanan som en kuperad hedbana. För det andra erbjuder Linksbanan på en bra mix och inget hål är det andra likt. Då Linksbanan är något kuperad föredrar många att spela banan med golfbil.

Vidare har vi anläggningens andra bana som heter Heathland. Denna banan har en minst lika bra layout och skick som storebror Links Course men inte samma utsikt som erbjuds här. Båda banorna är byggda på ett generöst tilltaget område, vilket gör att man inte störs nämnvärt av grannhålen. Golfbanorna kompletterar varandra på ett bra sätt och ger er trevliga och underhållande utmaningar under er golfresa.

Likaså håller faciliteterna i klubbhuset samma höga nivå som golfbanorna och välkomnar dig på ett varmt och inbjudande vis. Här finns det gott om platser på dess stora altan ihop med rogivande utsikt över golfbanorna, medelhavet och Gibraltarklippan. Mellan golfbanan och hotellet går shuttlebussen varje halvtimma. Slutligen ingår det uppvärmningsbollar och hyrvagn för er varje golfdag.

Aldiana Costa del Sol Hotel ligger endast ett par minuter bort med shuttle och hotellet är känt för sina trevliga och avkopplande faciliteter,  fantastiska mat, supervänliga och serviceinriktade personal.

Fakta om banan

Alcaidesa Links
1992 & 2022 | Peter Allis, Clive Clark | Gul tee 5866m | Par 72

Heathland
2007 | Dave Thomas | Gul tee 5951m | Par 72

Närliggande hotell

Aldiana Costa del Sol Hotel

– All inclusive hotell
– Nära till havet
– God mat och upplevelser

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.