OFFERTFÖRFRÅGAN

Irland

Drogheda

Drogheda Staden ligger cirka 30 minuter norr om Dublin och har cirka 40 000 invånare. Drogheda är en industri- och hamnstad och var fram till 1898 uppdelad mellan County Meath och County Louth av floden Byone som rinner genom staden.

Hotell

Scholars Townhouse Hotel

Drogheda, Irland

– Bo mitt i staden
– Nära till golfen
– Mycket omtyckt

Betyg:

3star

Prisexempel

11 995

LÄS MER

Filter

Specifika önskemål

Speciella Önskemål

Tillval Resa

Tillval Resa

Vi bokar

Golfbanor

Vi bokar

Drogheda - Mer än bara golf

Staden ligger cirka 30 minuter norr om Dublin och har cirka 40 000 invånare. Drogheda är en industri- och hamnstad och var fram till 1898 uppdelad mellan County Meath och County Louth av floden Byone som rinner genom staden. Trots sina över 40 000 invånare känns staden som en mindre by. Centrum är inte stort men erbjuder en del shopping, restauranger samt sevärdheter. Drogheda är en bra utgångspunkt för att nå flera av banorna i området så som Sea PointLaytown & Bettystown samt Count Louth.

Snabbfakta

Antal invånare: 40 000st +

Boyne Valley

Har du en dag ledig, passa på att besöka Boyne Valley är ett området väster om Drogheda som omger floden Boyne. Området är känt för sitt historiska arv. Besök det majestätiska anglo-normanska slottet i Trim eller den 5 000 år gamla UNESCO: s världsarvslistade
Brú na Bóinne. Ströva runt genom klosterplatsen vid Kells i fotspåren av St Colmcille eller besök historiska Drogheda, Porten till Boyne Valley.

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.