OFFERTFÖRFRÅGAN

Gruppresa med Golfturen

Gruppresa med Golfturen

Följ med Golfturen till Spanien och spektakulära Hacienda Son Antem, Autograph Collection*****
Allt Peggat & Klart!

Följ med Golfturen på vårens gruppresa till Mallorca!

Hacienda Son Antem*****

22 - 29 Mars 2025

PEGGAT & KLART!

Flygtider;
22-MAR D85605 GOT-PMI 12:40 – 15:45
29-MAR D85604 PMI – GOT 08:50 – 12:00

Enkelrumstillägg;
4 000 kr

PRIS

21 498 KR

Per person

Drömmer du om en golfresa där allt är planerat och bokat på förhand? Då är en gruppresa med Golfturen ett perfekt val då vi ser till att allting är förbokat hemifrån så att du som gäst kan njuta av resmålet och fokusera på din golfresa – allt Peggat & Klart!

Följ med Golfturen till Mallorca och starta golfsäsongen på bästa sätt! Här har vi satt ihop en trevlig golfvecka på Hacienda Son Antem***** med golfskola, spel och trivsel ihop med Stefan, som tar hand om er varje dag. Vi åker i gemensam trupp från Landvetter till Palma och väl på plats har vi en privat chaufför som väntar på oss och tar oss hela vägen fram till anläggningen. Hacienda Son Antem, Autograph Collection är som helhet en imponerande anläggning i toppklass och kommer att ge dig en oförglömlig golfupplevelse.

Din reseledare

Stefan är en passionerad golfare med singelhandicap sedan tonåren, som är aktiv och hela tiden vill utvecklas genom kontinuerlig träning och tävling. Hans resa inom golfvärlden började som PGA-instruktör, vilket lade grunden för hans djupa förståelse och skicklighet i sporten. Genom åren har Stefan utökat sin expertis genom att arbeta som klubbchef.

Sedan 2017 har Stefan varit en nyckelfigur på Golfturen, där hans roll kombinerar försäljning och marknadsföring. Hans intresse för golfresor började dock långt tidigare. Redan för 15 år sedan var han med som reseledare på AKI Golftravels bussresor till spanska Lloret de Mar. Efter många vändor dit började även resekulturen vakna till liv på klubben där Stefan arbetade, vilket resulterade i flera golfresor till bland annat Belek, Spanien och Portugal.

Med sina många års erfarenhet som instruktör, reseledare och golfvärd –  strävar Stefan
efter att göra varje golfresa till den bästa upplevelsen för deltagarna!

Golfskola med Stefan

Vi kommer under veckan träna under varje speldag och jag har satt ett beprövat och uppskattat träningsschema. Här går vi igenom grunderna samt tips & trix i de vanliga slagen vi behöver bemästra under vårt spel på banan. Givetvis kommer ni få individuell feedback och övningar. När vi har spel på eftermiddagen, tränar vi på förmiddagen och tvärs om.

Veckans Golf

Under veckan kommer vi att totalt spela fem rundor på Son Antems underbara banor och som bjuder på en bra mix av utmaningar och spelglädje. Under veckan kommer vi spela tre varv på Son Antem West och två varv på Son Antem East. Båda banorna ligger bara ett stenkast från hotellet och båda är relativt flacka och lätta att gå. East öppnade sina portar 1995 och var den första av de två banorna. Båda banorna är roliga att spela och flera av hålen kantas av trädridåer. West är mästerskapsbanan och är således lite längre medans East kräver mer spelstrategi där rätt bollplacering lönar sig. Under veckans spel lottar jag ihop bollar efter önskemål och sätter ihop lite olika spelformer och tävlingar för oss – både individuellt och lagvis.

Starttider

Onsdagen är en spelledig dag och en chans för dig att utforska den charmiga staden Palma eller de sköna stränderna – eller varför inte spela en extra runda golf?

Dagar
Timmar
Minuter
loader-image
Mallorca
4:59 e m, 2024-07-21
temperature icon 28°C
växlande molnighet
Wind 23 mph
Wind Gust Vindby: 0 mph
Clouds Moln: 40%
Visibility Synlighet: 0 km
Sunrise Soluppgång: 6:39 am
Sunset Solnedgång: 9:12 pm

Mer Info

Låter denna resa som en golfdröm för dig?
Sammanfattningsvis är detta en vecka fylld med golf, god mat och härlig gemenskap med likasinnade. Golfturen ser fram emot att ta hand om dig under resan och ser till att allting är Peggat & Klart!

Anmäl dig här!

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med Stefan som är reseledare.
Varmt välkomna!

OBS! Anmälan är inte bindande.

Du kan också kontakta Stefan personligen här:

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan. 

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!