OFFERTFÖRFRÅGAN

Longstay

Longstay i Pafos, Cypern

Longstay Cypern Pafos är perfekt för dig som vill ha ett typisk medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar som passar perfekt för golfresor. Våra golfresor går till den mest vädersäkra delen av Cypern, Pafos. Här är soltimmarna många och det är här som öns bästa banor finns. Pafos är en levande stad året runt med cirka 40 000 invånare. Här finns många trevliga restauranger som ligger i nedre delen av Pafos, runt hamnen och längs huvudgatorna. Våra boendealternativ Alexander the Great och Anemi Hotel & Suites ligger bägge med gångavstånd till centrum och havet.

Förslag på boende

Anemi Hotel & Suites

Pafos, Cypern

– Perfekt Longstayhotell
– Fint lägenhetshotell
– Nära till stadslivet

Betyg:

4star

Prisexempel

34 445 kr

LÄS MER

Longstay i Spanien, Murica

Murcia ligger söder om Alicante och är en egen region och provins. Kustremsan heter Costa Calida och har samma egenskaper som Costa Blanca, milda vintrar och heta somrar. Här är klimatet perfekt för golfspel under oktober–april och anläggningarna är många och variationen stor. Mar Menor Resorts och La Manga Club är två av dem anläggningar vi tycker är mycket bra och de erbjuder sammanlagt hela nio golfbanor.

Longstay i Murcia
Från och med vintern 2017–2018 erbjuder vi Longstay i Murcia med både Mar Menor Resorts och La Manga Club fantastiska anläggningar. För att nå båda dessa två anläggningar är Alicante dess gemensamma nämnare och flygplats. Mar Menor Resorts ligger knappt 50 km söder om Murcia och bara 4 km ifrån närmaste centrum. La Manga Club hittar vi något närmare havet och ca 70 km söder om Murcia. Området har bland annat Europas största lagun och är enligt oss ett av de mest spännande platserna i Spanien när det kommer till golfspel, sevärdheter, uteliv och shopping, här finns det mesta.

Förslag på boende

Longstay i Portugal

Enligt oss är Portugal ett av Europas bästa länder för golf. När du väl har valt boende är avstånden korta mellan bra golfbanor, sightseeing, bad och shopping. Området runt Lissabon är vår egen favorit med något mer kuperade banor, och det är också hit våra Longstay-resor i Portugal går.

Förslag på boende

Longstay

Våra sköna Longstay resor är precis som namnet antyder – långa. I minst fyra veckor har du ett prisvärt andra hem i Spanien eller Portugal med bra, varierade golfbanor inom räckhåll. Alla resmålen erbjuder mycket att upptäcka och passar bra även om din partner inte spelar golf. Perfekt för dig som vill stanna borta lite längre och lära känna en ny plats.

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan. 

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!