OFFERTFÖRFRÅGAN

estonia

Estland

Estland är den nordligaste och minsta av de tre baltiska staterna och ett golfresmål nära Sverige. Landet har sju banor i världsklass bland skogar, sjöar och sandiga kustområden. Säsongen varar vanligtvis från maj till november och många golfbanor ligger inom bekvämt köravstånd från huvudstaden Tallinn.

Tallinn

Om Estland

GOLFEN I ESTLAND
För det första är Estland är ett golfresmål nära Sverige med sju banor i världsklass bland skogar, sjöar och sandiga kustområden. Säsongen varar vanligtvis från maj till november och många golfbanor ligger inom bekvämt köravstånd från huvudstaden Tallinn. Den första golfbanan i landet öppnades 1993. Sedan dess har golfintresset exploderat och med sina vackra landskap lockar Estlands golfspelare från hela världen.

GOLFRESOR I ESTLAND
Landet lockar golfspelare med spännande utformade banor, vackra landskap och golfbanor av hög standard. Tack vare Estlands orörda och varierande natur, erbjuds golfbanor av olika karaktär. Dessutom tar det inte mer än en timme med flyg till Estland från Sverige. Den första golfbanan i Estland och hela Baltikum öppnades under tidigt 90-tal. Sedan dess har golfintresset exploderat och med sina vackra landskap lockar Estland golfspelare från hela världen. Dessutom ligger många golfbanor inom bekvämt köravstånd från huvudstaden Tallinn och Estlands kompakta storlek gör att du enkelt kan besöka flera golfbanor under en och samma golfresa.

ESTLAND OCH IT
Slutligen är Estland är den nordligaste och minsta av de tre baltiska staterna. På kort tid har landet förvandlats från planekonomisk sovjetrepublik till ett av EU:s och Natos mest avancerade IT-samhällen. Estland har starka band till finländskt och svenskt näringsliv. Landet är först i världen med att lansera ett ’digital nomad-visum’ som tillåter digitala nomader att bo och jobba på distans från landet under ett år.

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.