OFFERTFÖRFRÅGAN

Bussresan till Tjeckien

Publicerat: 2017-10-20

Nu är vi hemma efter några fantastiska höstdagar i Tjeckien. Vädret var närmare magiskt med 25 grader, blå himmel och med den goa friska luften som infinner sig under hösten. Vi var ett trettiotal förväntansfulla golfare som hoppade på bussen under kvällen den 26 september. Väl framme på Konopiště Golf & Spa Resort under morgonkvisten möttes vi av solen som höll i sig under alla våra dagar. Första dagen väntades 18 hål på Radecký Course, en trevlig parkbana där det gäller att hålla tungan rätt i mun samt benen i trim. På anläggningen bodde vi i samlad trupp och efter avslutad golf om dagarna väntades både den lokala och goda ölen samt Spa och utomhuspoolen, som vi förstås passade på att ta ett dopp i. Under våra dagar som innehöll både golfspel och tävlingar åt vi tillsammans med halvpension och maten (frukost och middag) uppskattades mycket av samtliga gäster. Personalen på plats, som alltid är lika trevliga och serviceinriktade berättade för oss att de enbart använder sig av lokalproducerade råvaror och gårdar. Under vår vistelse hann vi med att spela två varv på vardera bana och som kompletterar varandra bra (Radecký Course & D´Este Course). Martin, klubbchefen på plats hade ordnat ett konferensrum för oss där vi samlades och hade information samt firade dagens vinnare i de olika tävlingarna som vi spelat under dagarna.

Allt som allt känns det och som jag har hört – några riktigt uppskattade dagar med golf, samkväm, sol och Spa som gjorde oss bra!
Vi har börjat att lägga de första pusselbitarna för att göra en liknande resa under hösten 2018, då med ytterligare någon golfdag samt en heldag i Prag.

Håll ögonen öppna – mer info kommer inom kort!

Fler inlägg från Golfturen

Följ med Golfturen till Mallorca

Gruppresa med Golfturen 22-29 Mars Drömmer du om en golfresa där allt är planerat...

2024-07-10

Golfturen presenterar Irland

Christoffer på Golfturen besöker Irland Tidig avresa med SAS från Landvetter, nästan så där...

2024-07-06

Kommande klubbresor

Kommande klubbresor Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om...

2024-07-05

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.