OFFERTFÖRFRÅGAN

Irland

Dublin

Dublin är Irlands huvudstad och landets största stad. Dublin ligger på östkusten precis floden Liffey mynning. Dublin har en rik historia som går ända tillbaka till medeltiden. Här finner du en levande stad med mängder av mysiga pubar, restauranger samt framförallt bra golfbanor.

Hotell

Portmarnock Resort & Jameson Golf Links

Dublin, Irland

– Nära flygplatsen
– Golf på boendet
– Vacker natur

Betyg:

4star

Prisexempel

14 495kr

LÄS MER

Filter

Specifika önskemål

Speciella Önskemål

Tillval Resa

Tillval Resa

Vi bokar

Golfbanor

Vi bokar

Dublin - Perfekt för Golfresan

Dublin med sitt läge nära flera av landets bästa banor och med en internationell flygplats med direktlinjer från flera av Europas städer gör området till en perfekt destination för golfare. Runt Dublin finns mer än 60 banor och du finner allt från parkbanor till några av landets bästa linksbanor i området.

Snabbfakta

Antal invånare: 540 000st +

Storstad eller resort - valet är ditt

Kombinera boende i livfulla Dublin med spel på fina linksbanor  så som The IslandJameson Links eller bo på en Resort som Portmarnock Resort med banan precis utanför dörren, beroende på vad som passar er bästa.

Mer än bara Golf

Dublin som stad erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter. Besök Dublin Castle med anor från medeltiden, Tempelbar-området med sina kullerstensgator, pubar med livemusik samt nöjesliv. Ta en tur på Guinness Storehouse, bryggeriet med Irlands berömda öl. Här kan du boka öl-provning eller besöka takbaren. Om du så bara besöker Dublin en eftermiddag eller väljer att spendera hela din vistelse här på något av stadens alla hotell är vi övertygade om att du kommer bli nöjd.

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.