OFFERTFÖRFRÅGAN

italy

Rom

I Rom hittar du mäktig historia och mysiga caféer runt varje gathörn. Vi har ett par olika alternativ för din golfresa, där Parco de’ Medici är den mest kända golfresorten. Dessutom: 2022 kommer Ryder Cup att gästa Rom och banan Marco Simone, vad sägs om att spela den innan stjärnorna kommer?

Hotell

Argentario Golf & Wellness Resort

Rom, Italien

– Spektakulär anläggning
– Träningsmöjligheter
– Fint boende

Betyg:

5star

Prisexempel

5 923 kr

LÄS MER

Filter

Specifika önskemål

Speciella Önskemål

Tillval Resa

Tillval Resa

Vi bokar

Golfbanor

Vi bokar

Golf i Rom - En upplevelse

Vi har ett par olika alternativ för din golfresa. Sheraton Parco de’ Medici är den mest kända golfresorten och här bor du mitt emellan flygplatsen Fiumicino och Roms centrum. Resorten har en shuttlebuss som du enkelt kan åka med in till Rom efter golfrundan och ta del av stadens alla sevärdheter. Parco de’ Medici har 27 hål och olika boendealternativ. Alternativen är fördelade i tre komplex, ett mitt på banan och två en bit bort. Men det spelar ingen större roll i vilket du bor, shuttle går mellan byggnaderna och banan. Vi har även spännande alternativ söder om staden, i Castelgandolfo, där påven har ett sommarresidens. Här bor du makalöst vackert vid Lago Albano. En liten by med smala gränder och mysiga restauranger. Spel på ett par olika banor i området och du har fortfarande möjlighet att göra staden.

Snabbfakta

Antal invånare: 2,8 miljoner+ st

Prestigefulla tävlingar

En av de mest prestigefyllda golftävlingarna som finns, Ryder Cup, kommer att gästa Rom 2022 och det blir då banan Marco Simone som står värd. Kanske kan det vara spännande att spela den innan stjärnorna kommer? Vi hoppas och tror att detta kommer att utveckla golfen i Rom och Italien på ett positivt vis. Fler och bättre banor behövs kring storstäderna!

Golfresor till Rom

Golfresor till Rom i Italien handlar i mångt och mycket om denna fantastiska stad som har så mycket spännande att erbjuda. Att kombinera golfspel med besök i staden bör vara en av huvudanledningarna till att besöka detta golfresmål. Staden behöver ingen längre presentation, här finns kultur och historia var man än tittar. Vart de än gräver hittar de något antikt varför det oftast går långsamt med byggen i staden. Några sevärdheter som är populära är Colosseum, Spanska trappan och givetvis Vatikanstaten. Men dessa är bara början, ju mer man går desto mer spännande stöter man på!

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.