OFFERTFÖRFRÅGAN

Boden Golfklubb

Boden Golfklubb

Bodens Golfklubb är en av Sveriges äldsta golfklubbar och ligger idylliskt vid Luleälvens strand i Sävast. Sedan klubbens start för över 70 år sedan och invigningen av vår 18-hålsbana i Sävast 1992, har vi stolt erbjudit våra medlemmar och gäster en oöverträffad golfupplevelse. Under de magiska sommarmånaderna erbjuder vi något unikt – möjligheten att spela golf dygnet runt i midnattssolens ljus. Det är en spelupplevelse du inte vill missa.

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Jörgen Gidlund

Jörgen Gidlund, PGA Professional Boden GK

Vi besitter lång erfarenhet inom golfen, med tränings- och tävlingserfarenheter från olika klubbar, samt stor kunskap om den senaste golfutrustningen. Vilket gör oss kapabla att guida, inspirera, träna och utveckla alla kategorier golfspelare.

Kommande golfresor

Jörgen Gidlund och Golfturen har ett lång och fint samarbete kring träningsresor för medlemmarna på Boden Golfklubb. Jörgen gillar att testa nya destinationer och senaste resan gick till Hotel Barcelona Golf utanför Barcelona. Jörgen har även besökt Tjeckien, Frankrike, Portugal samt Spanien tillsammans med Golfturen som leverantör.  

Kommande resor

No data was found

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.