OFFERTFÖRFRÅGAN

Göteborgs Golfklubb

Göteborgs Golf Klubb

Mellan Askimsviken och Skalldalen valdes ängarna nedanför kyrkan som spelplats för Göteborgs Golf Klubb. Den hänförande utsikten, de saltstänkta vindarna och de skiftande årstiderna skapar den kuliss och dramaturgi som dikterar förutsättningarna för varje golfrond. En spelplats vald med omsorg. En spelplats att värna för framtiden.

Göteborgs Golf Klubb bildades 1902 och är därmed Sveriges äldsta golfklubb. På 1920-talet utökades golfbanan från 9 till 12 hål och de tre nya hålen fick nya namn. Ett av de namnen var Polisen. Sannolikt åsyftar detta vår första hedersledamot, polisdomaren Ivar Berger, utnämnd redan 1902.

Läs mer om Göteborgs Golf Klubbs historia genom att ”klicka här”

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Marcus Blomqvist

Marcus Blomqvist, Head Pro på Göteborgs Golf Klubb

Marcus är sedan 2023 Head pro och erbjuder lektioner och gruppträning för golfare på alla nivåer. Han har jobbat på Göteborgs Golf Klubb sedan 2012 har genom åren byggt upp en bred kunskap inom utrustning och Trackman och brinner för att göra golfen enklare och roligare för dig. Med en akademisk utbildning inom coachning och PGA´s tränarutbildning guidar Marcus dig hur du ska träna bättre och brinner för att utveckla din golf anpassad just för dig. 

Eric Öster

Eric Öster, Tränare Göteborgs Golf Klubb

Eric har varit på klubben i över 30 år, vilket gör honom till den tränare som jobbat längst för klubben genom historien. När Eric instruerar lyckas han på ett enkelt och lättförståeligt sätt hjälpa dig att utveckla din golf. Eric finns tillgänglig för privatlektioner på driving-range, närspel och som spellektioner på banan.

Marcus Blomqvist Head Pro Göteborgs Golf Klubb

Kommande golfresor

Golfturen och Eric Öster har tidigare samarbetat kring resor till Turkiet och Belek. Inför hösten 2024 har Eric tillsammans med Marcus en resa till Spanien och Playa Grande. Eric är väl bevandrad i detta området och kommer se till att du får en toppen vecka. Läs mer och anmäl dig nedan.  

Kommande resor

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.