OFFERTFÖRFRÅGAN

Öijared Golfklubb

Öijared Resort

På en halvö mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, i natursköna omgivningar med storskog och vitsippsbackar samt ett stort och varierat växt- och djurliv, ­ligger ­Öijared. Öijared Säteri har sedan 1000-talet gått i arv, från generation till ­generation, från familj till familj. Och präglats av såväl godsherrar som torpare. Området är delvis klassat som riksintresse för sina rika natur- och kulturvärden. På våra 1750 hektar mark med omgivande sjöar drivs idag ett öppet och långsiktigt hållbart mångbruk.

På Öijared Resort finns 63 hål för alla smaker, fördelade på tre 18-hålsbanor och en multibana. Gamla banan är vår modernaste, äldsta och mest utmanande bana med finish av hög klass. Nya banan är en traditionell skogs- och parkbana där varje hål har sitt eget rum. 
Parkbanan är en utmanande bana med sina relativt korta hål och trånga passager.

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Urban Sundberg

Urban Sundberg, PGA Instruktör på Öijared Resort 

Började spela golf på Eksjö Golfklubb vid 13 års ålder. Har jobbat på Öijared sedan 1996 som Club Professional. Urban jobbar i huvudsak i shopen och med Custom Fitting, men också med företagsförsäljning och i verkstaden med klubbreparationer.

Joakim Olsson

Joakim Olsson, Säjare & Custom Fitting  

Jocke och Ubbe som driver golfshopen har mer än 40 års erfarenhet av försäljning av golfartiklar och Custom fitting. Det gör att vi kan erbjuda både erfarenhet och  kompetens för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utrustning. Vi tänker långsiktigt och tror på långvariga kundrelationer. 

Joakim & Urban Öijared Golf

Kommande resor

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.