OFFERTFÖRFRÅGAN

Piteå Golfklubb

Piteå Golfklubb

En total golfupplevelse i unik miljö. Vi erbjuder en nära, naturskön och högklassig golfanläggning med kamratlig samvaro samt spel på alla nivåer i harmoni med miljön. Vår 18-hålsbana håller högsta klass och är en av norrlands bästa. Sparbanken Nord-slingan är Piteå Golfklubbs ständigt utvecklande 18-hålsbana. Banarkitekten Jan Cederholm har på bästa möjliga sätt lyckats utnyttja marken och området till att skapa en golfbana av hög klass i samklang med naturen, där samtliga 18 golfhål är av egen karaktär. Efter invigningen av världens nordligaste 27-hålsbana 2000, sattes 9-hålsbanan i spel för första gången. 2005 gjordes en omfattande ombyggnation till en högklassig bansträckning med par 36 och karaktärsmässigt varierande golfhål präglade av en stor mängd bunkrar och kullar. 

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Max Munther

Max Munther, PGA Instruktör på Piteå Golfklubb  

Efter sju år som golfproffs världen över valde jag att trappa ner tävlandet och dela med mig av min passion för golfen.

Golfgymnasium Åhus 2007-2009
Proffessionell golfspelare 2009-2016
Tränarutbildning HTU 2017-2020

Ansvarar för all träning och shopverksamhet på Piteå GK.

Kommande golfresor

Max och Golfturen och jobbat ihop under några år där Max har gjort resor till bland annat Portugal – Praia del Rey, Spanien – Villaitana, Valle del Este & Oliva Nova. Kommande resa, hösten 2024 går också till Spanien, till Mallorca och Pula Golf Resort. Läs mer om och anmäl dig till höstens resa nedan.  

Kommande resor

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.