OFFERTFÖRFRÅGAN

Umeå Golfklubb

Umeå Golfklubb

Allt börjar med en dröm år 1952. Vännerna Harry Norin och Lennart Gabrielsson reser utomlands och blir bitna av sporten golf. De pratar ihop sig om att själva skapa en bana att spela på och väljer ut ett område på Lövöudden i Holmsund nära havet, ett område som en gång varit ett litet jordbruk, bebyggt redan på 1600-talet av soldaten Ramborg. Midsommarafton 1954 kan Alfhild och Lennart Gabrielsson samt Margit och Harry Norin inviga Holmsunds golfklubb med medhavd matsäck sittandes på det nylagda parkettgolvet i klubbhuset. Drömmen har blivit sann tack vare de två vännernas målmedvetenhet och stöd från SCA.

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Mathias Ferry

Mathias Ferry, VD / Klubbchef Umeå Golfklubb

Mathias blev proffs 2000 och har spelat tävlingar på Challengertouren och Sverigetouren (Telia, SAS, Nordea samt Minitouren), har försökt kvala in till Europatouren fem gånger. Slutade trea i Match-SM 2007. Sedan 1 mars 2019 är han klubbchef för Umeå Golfklubb.

Mathias Ferry tränare Umeå GK

Kommande golfresor

Umeå Golfklubb och Golfturen har jobbat ihop och genomför ett par lyckade resor för medlemmarna på Umeå Golfklubb. I höstas gick resan till Spanien och La Sella och kommande höst reser vi till Mallorca och natursköna Pula Golf Resort. Läs mer och anmäl dig nedan.  

Kommande resor

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.