OFFERTFÖRFRÅGAN

Veckefjärdens Golfklubb

Veckefjärdens GC

Välkommen till hjärtat av Höga Kusten och Veckefjärdens GC.  
En naturskön plats med golf i toppklass, njutning och social samvaro.
En plats för dig – oavsett om du spelar golf eller ej. Veckefjärdens GC ligger endast 4 minuter från Örnsköldsviks centrum vid Veckefjärdens vackra strand. Banan invigdes 2003 och skapades av Kent och Peter Forsberg och har från starten varit rankad som en av Norrlands bästa banor.

Golfresor med din golfklubb

Vi på Golfturen samarbetar med många golfklubbar och PGA instruktörer runt om i landet och här har vi samlat våra kommande klubbresor.

Detta innebär att när du bokar en klubbresa med oss får du en prisvärd golfresa tillsammans med en PGA instruktör och möjligheten att lära känna nya människor. Allting är Peggat & Klart och du kan lägga din energi på att spela golf och njuta av det goda livet!

Christian Mattfolk

Christian Mattfolk, PGA Instruktör på Veckefjärden CG 

Det är slutet av april och shoppen på Veckefjärdens GC är fylld till bredden med nya varor som levererats och nu packas upp i strid ström. Christian Mattfolk är klubbens pro och mitt bland kartonger och emballage gör han sig redo för säsong nummer fjorton. – Det är jätteroligt, men även lite skrämmande att tiden går så fort. Jag trivs otroligt bra här och det viktigaste för mig är att hela tiden utvecklas och inte enbart göra saker för att det alltid gjorts på ett visst sätt.

Christian Mattfolk PGA på Veckefjärdens GC

Kommande resor

No data was found

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.