OFFERTFÖRFRÅGAN

spain

Mallorca

På Mallorca kan du känna på stadens puls i Palma eller njuta av lugnet på en femstjärnig golfresort. Trots att ön bara är lite större än Gotland finns det över 20 golfbanor här, de flesta mindre än en halvtimma från den vackra huvudorten. Det här är en ö som tål att utforskas många gånger om

Hotell

Castillo Hotel Son Vida

Mallorca, Spanien

– Vackert hotell
– Komplett utrustat hotell
– 3st golfbanor

Betyg:

5star

Prisexempel

Förfrågan!

LÄS MER

Filter

Specifika önskemål

Speciella Önskemål

Tillval Resa

Tillval Resa

Vi bokar

Golfbanor

Vi bokar

En golfresa inklusive allt

Palma är enligt oss en av Europas vackraste städer med mängder av sevärdheter som mäktiga Catedral de Palma och Placa Major. Här finner du en härlig blandning av smala gränder i gamla stan och större shoppingcenter med välkända kedjor. Det bästa med Palma är att det inte är så väldigt stort utan det går bra att utforska staden till fots. Här finns mängder av restauranger, tapasbarer och nattklubbar. Vi menar att en golfresa till Mallorca och Palma har allt.

Snabbfakta

Antal invånare: 900 000+ st
Antal golfbanor: 20+ st
Besökare per år: Över 15 miljoner

Upplev paradisön Mallorca och upptäck deras fina golfbanor.

Golfresorts & Cityhotell

På Mallorca finns det över 20 golfbanor och många av dem är mycket bra. De flesta ligger inom 20 minuter från Palma men även på den norra och östra delen av ön. Vill du bo avslappnat och bekvämt på någon fin golfresort kan vi varmt rekommendera Son Vida eller Son Antem. Anläggningarna har tre respektive två välskötta golfbanor.

Vill du hellre bo centralt i staden har vi även här två fina alternativ, svenskägda Hotel Feliz och Hotel Isla Mallorca. Båda hotell är bra och du har gångavstånd till strandpromenaden. Till centrum har du en något längre promenad. Hotel Isla Mallorca är mycket populärt med pool på taket och en liten Spaavdelning. Även om du väljer att bo på en resort utanför staden är det aldrig långt till Palma, missa inte det!

Golfresor till Mallorca

Golfresor till den spanska ön Mallorca fortsätter att locka turister som vill spela golf. Denna klassiska ö ligger i Medelhavet och är den största av öarna i ögruppen Balearerna.

Till ytan är ön lite större än Gotland och här bor en knapp miljon människor varav cirka 400 000 i vackra Palma. Ön bjuder på allt från vackra vita sandstränder till kuperade områden med vackra utsiktsplatser.

Leter du efter något specifikt?

Använd vår sökfunktion!

Offertförfrågan

Varmt välkommen med din offertförfrågan. 
Du är inte på något vis bunden att gå vidare med din förfrågan.